joi, 27 februarie 2014

lucruri pe care oamenii fericiti le fac diferit


Cu ce sunt diferiți oamenii fericiți de cei nefericiți? Evident că sunt fericiți, dar ce face de fapt diferența?  
Să vedem lista de mai jos. 

1. Dragoste vs. Frică
Cu siguranță cei cu adevărat fericiți iubesc mai mult și se tem mai puțin. Nu le e frică că o să fie răniți, înșelați, ei văd fiecare moment, persoană sau provocare ca pe o oportunitate să se descopere și să descopere lumea din jur.

2. Acceptare vs. rezistență 
Dacă vrei să fii fericit trebuie să înțelegi că nu poți schimba o situație rezistându-i, poți s-o schimbi dacă o accepti așa cum este și înțelegi că există un motiv pentru care s-a întâmplat. Intreabă-te: ce pot învăța din asta? cum pot să îmbunătățesc lucrurile? Incearcă sa vezi partea pozitivă a lucrurilor - întoteauna este una. 

 3. A ierta vs. a pedepsi
Nu e sănătos să porți pică, nu  te va ajuta să fii fericit. Alege să ierți și să uiți. Iertarea e în primul rând un bine care n-il facem nouă însine și apoi celorlalți. 

”Să ţii furia în tine e ca şi cum ai prinde un cărbune încins pe care vroiai să-l arunci în altcineva. Tu o să te arzi!”  Buddha

4. Încredere vs. îndoială
Oamenii fericiți au încredere în ei înșiși și în cei din jurul lor. Indiferent cu cine interacționează, îi fac să se simtă special: îi tratează cu respect, demnitate, dragoste și nu fac discriminări de vârstă, culoare, sexuală, de religie sau de rasă. 

”Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare.” Mark Twain

5. A lauda vs. a critica Oamenii fericiți probabil sunt de acord cu teoria lui Carl Jung care spunea că: ”dacă opui rezistență nu numai că acel lucru va persista, dar se va și dezvolta”. Astfel, ei nu critică absența unui comportament, ci laudă persoana și acel comportament care vor să-l consolideze și încurajează faptele pozitive.
Când un părinte vrea să-și învețe copilul să fie ordonat, nu îl va critica de fiecare dată când nu și-a pus jucăriile la loc, ci îl va laudă de fiecare dată când le-a aranjat - încurajând comportamentul pozitiv. 

6. Provocare vs. probleme
Ca să fii fericit trebuia să vezi problemele ca provocări, oportunități de a învăța lucruri noi și să vezi dincolo de aparențe - la început va părea dificil, dar vei vedea că după fiecare problemă pe care o depășești înveți ceva și te dezvolți ca persoană. 

7. Abundeță vs. sărăcie
Încearcă să ai o mentalitate de abundență, trăiește o viață echilibrată (cu abundență în toate domeniile). 

8. ”Visează mare” vs. fii realist
Indrăznește să ai vise mărețe, ascultă-ți inima! 

"Nu visa lucruri mărunte pentru că ele nu au puterea să miște inimile oamenilor." Goethe

9. Bunătate vs. răutate
Oamenii fericiți sunt buni cu ceilalți și cu ei înșiși pentru că înțeleg puterea iubirii de sine, iertării și acceptării. 

10. Recunoștință vs. nerecunoștință 
Privește lucrurile cu inima deschisă și recunoaște frumusețea din jurul tău. Mulțumește pentru ceea ce ai și nu te mai plânge!


11. Angajament vs. neatenție
Dacă vrei să fii fericit trăiește în prezent, nu te ancora în trecut. Fii prezent și atent la ce se întâmplă în jurul tău: când discuți cu cineva fi acolo, angajat în discuție, ascultă sincer și observă oportunitățile. 

”Acceptarea prezentului este acceptarea vieții insesi, fiindcă momentul de acum este inseparabil de viața. Așadar, nu vă faceti un dușman din momentul de acum. Imprieteniți-vă cu el. Cu alte cuvinte, acceptati fiecare moment și tot ceea contine el, ca și când ar fi alegerea voastra. Imediat, viața va incepe sa lucreze in favoarea și nu împotriva voastră. Apoi, priviti miracolul pe care îl dezvăluie viata!”  Eckhart Tolle 

12. A fi responsabil vs. a acuza
Doar tu ește responsabil de viața ta și de ceea ce se întâmplă, așa că nu căuta scuze înafară dacă lucrurile nu sunt cum ți-ai dorit (soarta, lipsa de noroc sau vecinul)






luni, 24 februarie 2014

10 lucruri pe care le Poți face ca să Zâmbești Dansând cu Viața

1. Pune lucrurile care contează mai mult înaintea celor care contează mai puțin

Suntem prinși în preocupări și aspirații de zi cu zi, așa că uneori uităm să ne întrebăm dacă facem într-adevăr ceea ce contează. Pentru noi. 
De câte ori faci pauze în care să revezi unde ești, încotro te îndrepți și dacă faci ceea ce contează pentru tine? Mulți oameni nu-și pun astfel de întrebări. În capcana preocupărilor zilnice uită să se gândească la rolurile lor personale, la valorile lor și să spună STOP atunci când acordă mai mult timp cerințelor altora decât dorințelor proprii. Ajung să acorde mult timp lucrurilor care contează puțin și puțin timp lucrurilor care contează mult.
Asta și pentru că nu ascultă de un sfat vechi de când lumea:

2. Cere ceea ce vrei

Când vrei ceva, spune-o. Chiar dacă vei deranja orgolii, chiar dacă îți este jenă să vorbești.
Te vei simți mai bine cerând ceea ce vrei – indiferent că o vei primi sau nu – decât dacă suferi în tăcere. Mitul eroului tăcut este … un mit admirat. Nu vorbește însă despre cum este să fii tăcut, să nu ai încredere în tine și să nu te reprezinți pe tine însuți. Și, dacă ceri, vei fi surprins cât de des vei primi ceea ce ai cerut.
Așteaptă-te, în același timp, de la ceilalți să-ți spună și ceară exact ceea ce vor. Încurajează-i, de altfel, să ți se adreseze în mod direct. Fără sute de ocolișuri și fără teama de a nu răni. Veți clădi astfel relații armonioase și de calitate.
Pentru asta trebui însă să ții mereu cont de faptul că  

3. Ceea ce le place altora nu trebuie să îți placă neapărat și ție. Și reciproc.

Avem fiecare dintre noi propriile preferințe și aspirații. Deși obișnuim să spunem că “gusturile nu se discută”, în practică nu respectăm gusturile altora. Într-o anume măsură și din cauză că alții nu le respectă pe ale noastre.
Este ca și cu bârfa: câtă vreme o practici te ține legat. Când renunți la ea, vei realiza cât de mult te-ai eliberat și te vei întreba de ce nu ai făcut-o până atunci. De ce te-ai încărcat cu problemele și viața celor din jur?
Îți dorești neapărat să fi iubit de toată lumea? Crezi că vei reuși să-i faci pe toți cei din jurul tău să te iubească? Ei bine îți doresc mult succes! Vei avea nevoie pentru că mereu va exista cineva care nu te va agrea.
Așa că la ce bun să te prefaci că îți plac lucruri care nu valorează pentru tine? Și la ce bun să te aștepți ca cei din jurul tăi să iubească neapărat ceea ce îți place ție? Putem fi diferiți, respectând alegerea celorlalți ca ei să fie altfel decât noi.
Respectă preferințele celorlalți, învață să spui NU și mergi mai departe (îți recomand și cartea ”Cum să spui nu acasă, la serviciu, prietenilor, în viața de zi cu zi“, de Maria Haddou). Lucrurile care le plac celorlalți nu mereu îți vor plăcea și ție. Iar ceea ce îți place ție nu mereu va plăcea celorlalți. Și asta este foarte în regulă.
Străduiește-te în același timp și 

4. Caută compania oamenilor fericiți

Alege tipul de oameni a căror atitudine te încurajează să dansezi fericit cu viața. Înconjoară-te de astfel de oameni, de oameni care și-au găsit un echilibru în viață. Sau cel puțin îl caută.
Evită – în același timp – cercurile de oameni cu probleme personale (vezi și ghidul de networking). Astfel de oameni îți vor fura energia. Când petreci mai mult timp ci cineva întreabă-te mereu: “Mi-aș dori să locuiesc împreună cu această persoană?“. Dacă răspunsul este nu, gândește-te cum îți poți folosi timpul mai bine. 
Iar în relațiile cu ceilalți caută să te comporți de pe poziții egale, fără a intra de la bun început pe o treaptă de inferioritate. Chiar și când tu te consideri inferior lor.
Asta pentru că în realitate

5. Ceilalți oameni observă greșelile tale mult mai rar decât îți închipui tu

Prea des ne gândim la ce ar putea crede alții despre noi, uitând să ne punem și întrebarea dacă realmente cineva ne observă greșelile. În majoritatea cazurilor cei din jur nici nu ar observa gafele noastre dacă noi nu le-am pune în evidență. Asta pentru că tindem să acordăm o mult prea mare importanță greșelilor pe care le facem, minimizând în același timp reușitele.
Obținem astfel rețetă perfectă pentru a te dezavantaja singur din start!
Ca urmare, de câte ori crezi că cei din jur au o părere proastă despre tine pentru o greșeală pe care ai făcut-o, întreabă-te dacă măcar ei au observat.
În public speaking, spre exemplu, un sfat util la început este să nu-ți ceri scuze dacă ai emoții. De ce? Pentru că s-a constatat (există și o statistică pe undeva) că în 70% din cazuri cei din sală nu-și dau seama că vorbitorul de pe scenă are emoții. Decât dacă el le spune asta. Așa că de ce să transmiți un mesaj negativ? Pur și simplu nu acorda mai multă importanță greșelilor tale decât este cazul.
Iar pentru asta concentrează-te pe ceea ce poți face concret, zi de zi. Și…

6. Înlocuiește pe “aș vrea” și “ar fi bine” cu “fac”

Citește în continuare aici

vineri, 21 februarie 2014

Citate motivationale

    mativationale, succes, citate, succes, motivatie
  1. “Singurele drumuri despre care stiu sigur ca nu duc nicaieri, sunt cele abandonate.” -Octavian Paler
  2. “Timpul este cel mai pretios element pentru oameni. Omul de succes stie cum sa puna energia in timp si cum sa extraga succesul din timp.” – Denis Waitley
  3. “A gandi este usor, a actiona este dificil, iar a-ti transpune gandurile in fapte este cel mai dificil lucru.” - Johann Wolfgang Von Goethe
  4. “Succesul este deseori obtinut de cei care nu stiu ca esecul e inevitabil.” – Coco Chanel
  5. “Cea mai nobila cautare este cautarea excelentei.” – Lyndon B. Johnson
  6. “Managementul nu inseamna altceva decat motivarea altora.” – Le Iacocca
  7. “Daca muncesti doar pentru bani, nu vei reusi niciodata, insa daca iti place ceea ce faci si pui mereu clientul pe primul loc, succesul ti-e garantat.” – Ray Kroc
  8. “Daca vei castiga fara sa risti, este ca si cum ai triumfa fara recunoastere.” –Pierre Corneille

joi, 20 februarie 2014

15 lucruri despre fericire

1. Studiile au demonstrat faptul ca, in ciuda cresterii economice masive si a evolutiei tehnologiei, oamenii erau mai fericiti in anii 50′ decat sunt in zilele noastre.
2. Increderea este un factor major ce determina nivelul de fericire al unei societati. Acest nivel variaza de la tara la tara. Cele mai fericite tari din europa sunt cele din Scandivia, cu un procent de peste 60%.

3. Stabilitatea economica influenteaza profund fericiriea unei societati, pe cand cresterea economica pe termen lung are un impact mai mic. Lipsa locurilor de munca reduce nivelul fericirii la fel de mult ca si doliul.
4. Fericirea nu este constanta si poate fi permanent alterata. Studiile au aratat faptul ca, pentru foarte multi oameni, perioadele de nefericire sunt urmate de perioade lungi de fericire. Asa cum spune si Freud, fericirea este o suspendare a durerii.

Citeste in continuare aici

marți, 18 februarie 2014

7 idei pentru o mentalitate prospera

Anul trecut am postat un articol despre Randy Gage și acum vreau să-ți împărtășesc 7 idei esențiale pentru a crea o mentalitate pentru prosperitate. Randy spune: ”mintea e ca o grădină, fie că plantezi ceva și o îngrijești, fie că lași să crească buruienile, ceva tot va crește”. Așa că ai grijă ce va crește în mintea ta.
gradina, Fuji, flori, mentalitate, dezvoltare personala, viziune, visuri


1. Recunoaște și înlătură mentalitatea de victimizare și îndreptățire
Încetează să te mai gândești la toate lucrurile rele care ți se întămplă și să cauți vinovați. Singurul vinovat ești tu, pentru că tu atragi lucrurile bune sau rele în viața ta.

2. Recunoaște și respinge mentalitate de gelozie și invidie
Cu ce te va ajuta dacă ești gelos și invidios pe bogăția celui de langă tine? Invidia pe succesul altuia se bazează pe frică, iar propria prosperitate îți poate fi blocată.  Nu te concentra pe ce are celălalt, ci pe ce trebuie să faci ca să ai ceea ce îți dorești.

3.   Înțelege natura infinită a prosperității
Toate sunt infinite: banii, iubirea, bucuria, îmbrățișările, sănătatea fizică și mentală. Nu trebuie să te mulțumești doar cu una dintre acestea. 

4. Construiește-ți cercul sacru de persoane care îți alimentează și susține binele superior
Intră în contact cu persoane din domeniul în care vrei să excelezi și cere-le ajutorul/ părerea,  poți contacta pe oricine prin intermediul internetului. Încearcă să eviți discuțiile negative, axate pe probleme și bârfele – nu sunt constructive.

5. Caută medii caracterizate de abundență și redu timpul petrecut în cele cu lipsuri
Dacă vrei să-ți formezi cercul sacru încearcă să participi la conferințe și seminarii culturale, pe domenii care te interesează și intră în contact cu persoane care te pot inspira. În schimb, dacă petreci mult timp în baruri/cluburi, consumând alcool asta nu te va ajuta să ajungi la succes.

6.  Practică zilnic un program de dezvoltare personală
Folosește-ți timpul liber pentru a citi articole sau cărți de dezvoltare personală pentru a-ți schimba gândirea. Cu o simplă cautare pe Google vei găsi o mulțime de site-uri și bloguri.

7. Cunoaște nu numai starea de care te îndepărtezi, ci și pe aceea spre care te înaintezi

Super! Ai luat decizia să schimbi ceva în viața ta, dar trebuie să vizualizezi starea, comportamentul pe care vrei să-l dobândești. Vizualizarea e un pas important: fă-ti un caiet de visuri sau o planșă și pune multe poze cu ceea ce îți dorești. 

sâmbătă, 15 februarie 2014

Cum să te relaxezi

Un subiect protrivit pentru weekend, mai ales după o săptămână lungă de lucru :) în primul rând ar trebui să-ți pui telefonul deoparte și alte lucruri care îți distrag atenția și te stresează, apoi încearcă una dintre variantele de mai jos, sau chiar pe toate.

  1. Cea mai simplă metodă este să te concentrezi pe respirație. Poți s-o faci când ești stresat, înainte de un discurs în fața unui public, de exemplu, sau pur și simplu când simți că ai nevoie de o pauză de la ceea ce faci. Încearcă timp de 5 minute să te concentrezi pe respirație: stai drept, ochii închiși, inspiră adânc, simte cum aerul îți intră în plămâni, tine-ți respirația 3 secunde, apoi expiră încet. 
  2. Vizualizează un loc favorit, calm, unde te simți în siguranță. Fii specific, observă detaliile... Poate fi pe malul mării, simțind briza, sau pe vârful unui munte de unde poți admira lumea, poate fi dimineață sau poate fi la apusul soarelui, pentru câteva minute poți fii unde vrei tu...
yoga, concentrare, relaxare, stres

3. Practică yoga - doar câteva minute pe zi, într-un loc liniștit. Începe cu exerciții simple, nu trebuie să te forțezi. Ulterior dacă vrei poți crește dificultatea, dar nu contează cât de complicate sunt mișcările. Găsești pe youtube o mulțime de filmulețe, mai scurte sau mai lungi.

4. Ascultă muzică - poate fi  clasică, sau sunetul valurilor mării, chiar și piesa rock preferată.  Muzică ne influențează starea de spirit și ne poate face mai creativi.
 Cum ți se pare piesa de mai jos?



5. Ia o foaie și scrie ce simți. Dacă ceva te preocupă, scrie pe foaie cum te simți, te va ajuta să te întelegi mai bine și să îți înțelegi sentimentele, poate chiar să găsești o soluție pe care nu ai vazut-o până în acel moment. 
6. Ieși afară și plimbă-te. O plimbare e foarte utilă atât pentru corp, cât și pentru minte mai ales că petrecem prea mult timp stând pe scaun, la birou. 
7. Socializează. Sună un prieten și ieșiți în oraș, dar nu vorbiți de probleme, distrați-vă! 

vineri, 14 februarie 2014

Dresajul elefantilor

Stii cum sunt dresati elefantii de la circ? Cand acestia sunt mici, pentru a fi invatati sa se invarta in cerc se leaga capatul unui lant gros de gatul lor si celalalt capat al lantului de un pilon bine fixat. Elefantul, dupa incercari repetate, constata ca nu poate scapa, in schimb, se poate invarti in cerc fara sa se forteze. 
Pe parcursul dresajului, lantul gros s-a transformat intr-unul mai subtire, apoi intr-o funie, apoi intr-o sfoara subtire, iar mai apoi in “nimic”. Elefantul insa, s-a obisnuit! Se invarte acum in cerc fara sa mai fie nevoie de ceva care sa-l tina cu forta.
dresaj, educatie, elefant, succes, curaj

Dar care este legatura cu succesul? Si noi, la fel ca si elefantii suntem educati sa ne invartim in cerc, sa fim mediocri. In permanenta cineva ne spune ca procedam bine sau, din contra, ca procedam gresit. La scoala suntem invatati ca exista un singur raspuns corect. Viata ne invata insa ca sunt mai multe raspunsuri corecte. La scoala nu invatam cum sa ne adaptam schimbarilor, ci  invatam sa fim numai intr-un anumit fel. 


Lantul gros al elefantului este de foarte multe ori educatia primita la scoala, de multe ori chiar cea oferita cu buna credinta de parinti. Ne invatam cu ea si incet, incet, o consideram ca fiind singura corecta. Oare copiii au fost invatati macar in trecere ca cel mai mare risc este sa nu risti nimic? Foarte putin probabil!
De-a lungul timpului deprindem obiceiuri si convingeri limitatoare si, chiar daca nu mai avem niciun lant sigur in jurul gatului, preferam sa pastram zona de siguranta si de confort, nu indraznim sa pasim nici mai departe, nici mai aproape. Ne formam convingeri care ne arunca in mediocritate, una din convingeri fiind aceea ca o slujba bine platita poate reprezenta o cariera stralucita.

Incearca sa te intrebi: cate convingeri iti limiteaza viata, iti limiteaza bucuria, felul de a fi, felul de a trai, felul de a actiona? Poti sa presupui o clipa ca tot ceea ce ai invatat este fals, doar pentru o clipa? Presupune ca este adevarat contrariul, adica ceea ce considerai anterior ca este fals sau imposibil. Este un exercitiu minunat. Afla care sunt lucrurile cu adevarat importante pentru tine si intreaba-te daca nu cumva un lant gros nu te-a lasat sa ajungi la ele.
Poate acest lant gros nu te lasa sa te bucuri suficient de viata personala, sau poate de cea profesionala. Poate iti dai sema ca nu-ti doresti o casa scumpa, sau poate ca o poti avea daca iti doresti. Care sunt lucrurile cu adevarat importante pentru tine? Ai avut curajul sa stralucesti pana acum? Ai curajul sa stralucesti mai mult atat in viata personala cat si in viata profesionala? Poate in tine este un diamant neslefuit, iar lantul, devenit funie, te-a convins ca nu merita slefuit? Aceasta funie invizibila ne limiteaza, este prezenta in fiecare dintre noi, este blocajul catre a fi noi.

Multi oameni spun ca timpul inseamna bani. Asa este, insa mai inseamna si altceva, mai mult decat bani, timpul inseamna cu adevarat VIATA! Viata mea, a ta, a celor dragi noua! Mai avem de trait pe acest pamant 10, 20, 30, 50 sau mai multi ani, nici macar acest lucru nu-l stim. Stim insa ca putem deveni regizorii propriului nostru viitor, sa incetam sa mai fim actori intr-un alt film

Poate te intrebi ce semnificatie are dresajul elefantilor in viata ta? Sau poate te intrebi ce film vrei sa regizezi in continuare! Poate te intrebi daca ai lasat diamantul din tine sa straluceasca! Sau poate nu te intrebi nimic! Intodeauna avem libertatea de a face alegeri! Intrebarile de mai sus sunt personale, nu exista un raspuns corect sau gresit. Incearca sa-ti raspuns sincer!



marți, 11 februarie 2014

Doza de motivatie: citate si o piesa

1.       Succesul nu consta in a nu comite greseli, ci in a nu comite niciodata o greseala a doua oara.” – Josh Billings
2. “Secretul succesului in viata unui om este cel de a fi pregatit pentru sansa sa atunci cand aceasta apare.” – Earl of Beaconsfield
3. “Nu exista secrete pentru succes. Este doar rezultatul pregatirii, al muncii sustinute si a invataturilor din esec.” – Colin Powell

     Citeste restul aici

luni, 10 februarie 2014

Sfat pentru afacerea ta

Care este cea mai importanta parte a unei invitatii?

"Cel mai important si mai de seama lucru este ca cineva sa o faca intr-adevar, mereu sa faci invitatii, este un lucru primordial. Al doilea lucru, de o importanta crititca pentru invitatie cu succes este: entuziasmul. 90% din invitatiile cu succes se bazeaza pe entuziasm. Niciodata nu poti spune lucruri rele invitatului tau, daca o faci cu entuziasm, deoarece acest sentiment se lipeste de el. Cand faci ceva cu entuziasm, incepi sa atragi oameni, iar ei vor vrea sa faca parte din tot ceea ce faci tu. In Diamond Rush sunt redate cateva feluri de a face invitatii, dar trebuie sa stii ca nicio tehnica nu inlocuieste entuziasmul. Acesta este un atuu puternic in afacere, pe care il pot recomanda tuturor. Fii entuziasmat, deoarece ai gasit afacerea Talk Fusion, cu care iti poti realiza visele si lasa ca aceasta sa se reflecte si asupra invitatiei tale."
-preluat din interviul cu Bob Reina


Talk Fusion, Connect, business, afacere, money, bani, lansare
P.S.: Pregateste-te pentru lansarea noul produs CONNECT, in 18 februarie! 

vineri, 7 februarie 2014

Daca ai avea toti banii pe care ti-i doresti...?



Motto-ul lui Bob Reina este :  
“aduti visele, si noi te ocupam cu restul”. 
De ce este atat de important sa avem vise si sa vorbim cu altii despre visele noastre? 
Bob Reina: "Eu consider ca orice lucru maret  care s-a realizat in viata asta, in acest domeniu sau in afara, s-a putut realiza doar cu ajutorul unui vis. Consider ca oamenii, cand avanseaza in viata, nu mai viseaza. Ce facem noi aici la Talk Fusion si spre ce incurajez eu oamenii de aici, este sa ii invitam sa viseze din nou. De asta le adresam “intrebarea de vis”:
 daca ai avea toti banii pe care i-ai dorit vreodata si tot timpul din lume sa te bucuri de ei, cum s-ar schimba viata ta?
 Si aici omenii se blocheaza, iar atunci ii intreb:
Ai locui in aceeasi casa?       Cei mai multi raspund:   Nu.
Ai conduce aceeasi masina? Cei mai multi raspund:   Nu.
Ai pleca in mai multe concedii? Da
Ai dona bani? Da. 
Apoi le adresez o intrebare simpla: Poti atinge aceste scopuri cu ceea ce faci acum? Si atunci ei raspund: Nu. Asa ca eu vin cu Solutia pentru a implini acele vise pe care le ai. Daca nu esti in vehicolul potrivit, care te ajuta sa iti indeplinesti visele, atunci cred ca ar trebui sa arunci o privire la vehicolul de care ne ocupam noi.

In general, in viata, eu cred ca visele ne duc inainte. Vorbim mai pe larg despre asta in ghidul “Diamond Rush” la paginile 8-9, carte pe care o puteti citi. De asta consider ca visele sunt atat de importante."

vise, Walt DisneyDaca esti curios cum poti avea toti banii care ti i-ai dorit vreodata, lasa-mi un comentariu mai jos si te voi contacta. :) 

"Daca vrei sa faci ceva intr-adevar extraordinar in viata, incepe cu un vis. Apoi, trezeste-te si urmeaza-ti visul pana la capat"  (Walt Disney)