luni, 2 iunie 2014

Pasiunea si dorinta care ne ghideaza

Pasiunea sta la originea geniului. E o forta care te trezeste. Iti starneste imaginatia, capacitatea si determinarea. Iti scutura mintea de credinte care te limiteaza si sparge tiparele vechi de gandire.

Pasiunea e ceea ce iti ofera un sens!


Daca ai exuberanta poti sa faci aproape orice trebuie sa faci, dar daca te obligi sa faci ceva iti irosesti energia. 
Pasiunea te trezeste pentru ceva din viata ta pe care il doresti atat de tare, incat nu mai trebuie sa te fortezi sa faci ceva. Ai acum o determinare diferita; o forta care impinge. 
Oricare mare lider (indiferent in ce domeniu) a ajuns atat de departe datorita unei forte mai puternice decat toate. Aceea e dorinta (ca o foame)!
Pasiunea e primul echipament, care te porneste, dar dorinta este biletul care te va duce unde vrei.
De asemenea, o sa distruga frica de a gresi pentru ca te blocheaza intr-un angajament si nu o sa dormi noaptea pana nu iti indeplinesti scopul.
Nu e de ajuns sa fii pasionat... trebuie sa ti-l doresti atat de mult incat sa nu te simti confortabil daca nu il ai.
Sa fie o dorinta atat de puternica, incat daca nu primesti dupa ceea ce ravnesti, esti deranjat. O sa mori incercand sa ai ceea ce vrei pentru ca nu exista alta cale!
Intr-o provocare, factorul necesitatii te ajuta. Dar nimic nu e necesar cu adevarat pana nu urmaresti un scop/ o pasiune.

Care e pasiunea ta? Pentru ce esti aici?

Nu ce vrei sa fii. Ce vrei sa creezi? Ce vrei sa oferi celorlalti? Care e cadoul tau? Care e acel lucru la care vrei sa fii cel mai bun? si care ai putea sa-l faci in fiecare zi fara sa te saturi? Ce vrei sa impartasesti lumii?                                                          (Anthony Robbins)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu