miercuri, 24 decembrie 2014

Cativa pasi de urmat pe drumul spre succes

1. INFORMATIA
Inclusiv daca nu o vei folosi in momentul care o primesti , dar ORICE informatie e valoroasa. Trebuie sa invatam sa fim deschisi sa ascultam, sa o stocam corect si sa stim sa o folosim la momentul potrivit.
grup, cerc de prieteni, anturaj, viziune, scop comun

2. CERCUL DE PERSOANE IN CARE TE INVARTI
Daca vrei sa ajungi cu adevarat la succese, si stiu ca doare ceea ce spun, dar e necesara o curatenie in jurul tau. Trebuie sa gasesti persoanele cu care sa imparti aceleasi vise si sa puteti vibra impreuna. Poti avea toti prietenii care vrei, dar cei care nu vibreaza cu tine pe aceeasi lungime de unda nu ii poti provoca sa faceti lucruri mari impreuna. Pe cei mai multi dintre prieteni ii vei avea in jur pentru alte lucruri , dar foarte putini vor fi visatori si vizionari. 

Rezumand : DACA ESTI UN VIZIONAR , CAUTA VIZIONARII !

3. CAT TRAIM INVATAM
Continua sa inveti mereu. Invata de la cei mai buni care o demonstreaza cu rezultate. Fii atent la ideea ca avem de invatat de la toti. DA , AVEM DE INVATAT DE LA TOTI , DAR DEPINDE CE. Asa ca , ai grija de la cine vrei sa inveti. 


4. AUTOSUGESTIE
Cuvintele "stres" , "dezamagire", "esec", "nu am chef" , "depresie" etc, si inca cateva minunatii din folclor nu au ce cauta pe lista ta. Toti avem urcusuri si coborasuri . Sunt lectiile noatre ale fiecaruia. DAR SUNT PAINEA DE ZI CU ZI A FIECAREI PERSOANE. Nu dramatizati lucrurlile. Tot ce ni se intampla e normal. Doar ca noi nu am stiut sa deschidem ochii si sa ne invatam o lectie la un moment dat. Si eu si oricine avem zile in care suntem "la ciclu". Dar nu trebuie sa se transforme intr-un mod de viata. Ne descarcam cat mai repede, si inapoi pe baricade. 

drums, tobe, copil, kid, canta, pasiune, playing drums
5. FA CE FACI DIN PLACERE Daca nu faci din placere si cu daruire ceea ce faci, energia care o vei transmite celor din jur va fi exact inversul. Rezumat: ceea ce esti, aia transmiti. Si se simte in jur. Iar ceea ce transmiti, aia vei atrage.


6. AJUTA PE CEILALTI
Asta e unul dintre cele mai mari secrete de a ajunge la mari succese. Spunea cineva, ca secretul sa ajungi pe culmile succeselor este sa ajuti cat mai multi oameni din jur. Si e adevarat. Invata, ca sa cresti si sa ajungi mare. Apoi, transmite ceea ce esti si altora care vin din urma. 



aventura, risca, riscuri, incredere, descopera, atitudine, altitudine
7. INVATA SA RISTI
A risca e parte din jocul succesului. A fi la locul potrivit, in momentul potrivit, cu atitudinea potrivita si cu oamenii potriviti in jur. Restul e atitudine, dedicatie si pasiune . Dar nu uitati un lucru : Una e sa risti de nebun, si alta e sa risti calculat. 


8. SITUATIILE BUNE SE PROVOACA , NU VIN SINGURE NICIODATA
Invata sa stii, sa cunosti , sa detii cat mai multa informatie despre ceea ce vrei sa faci. Sa ai controlul, nu sa te controleze situatia pe tine, ci tu trebuie sa faci in asa fel incat sa ai controlul asupra situatiei intotdeauna. IAR DACA NU SE DAU FACTORII DE CARE AI NEVOIE, TREBUIE SA II PROVOCI SA SE INTAMPLE . Nu astepta sa te caute loteria. Fi tu cel care face cartile. Nu te speria , la inceput nu vei reusi sa faci asta prea mult , dar cand ajungi sa o faci bine de tot. 


9. GANDESTE FARA FRICA CU ANTICIPARE
Exact ca la sah, castiga intotdeauna cel care poate gandi cu cat mai multe mutari inaintea celuilalt. Simplu, nu ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu