marți, 26 august 2014

Rolul video comunicarii

Ai auzit povestile de succes (de exemplu Steve Jobs): oportunitatile de afaceri depind totdeauna de timp. In aceasta era, Wall Street nu mai e neparat poarta raiului catre avere. Secretul sta in obiectul pe care il folosesti ca sa citesti acest articol, dar asta nu e nimic nou. Totusi, in cultura de astazi, succesul radiaza din calitate superioare si captarea atentiei pe ecran. Existand la nivel global o dorinta pentru recompensarea imediata, nu e o surpriza ca 60% din datele de pe internet sunt video. Oamenii vor lucruri care nu numai sa fie citite, dar si vizionate si experimentate... si vor asta acum.


comunicare,video, Talk Fusion, succes, bani

Talk Fusion este specializat in producerea si impartaseste produse de video- comunicare. Ne deosebim de competitie prin profesionalismul adus clientilor. Talk Fusion pretuieste visatorii, vizionarii si schimba modul in care persoanele vad un email, website sau newsletter. Avand in vedere ca 100 de milioane de utilizatori de internet urmaresc video-uri online in fiecare zi, e destul de incurajator sa stim ca nu suntem singuri – doar aratam calea.  

Daca vrei,  in mai putin de 3 minute poti afla mai multe desprea Talk Fusion:  https://www.youtube.com/watch?v=4wpIsVrv9mI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu