sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Un nou inceput

„În faţa noastră sunt lucruri mai interesante decât cele pe care le-am lăsat în urmă.” C. S. Lewis

Tot auzi acum la inceput de noi inceputuri pentru ca e ianuarie, a inceput un alt an si e sansa sa iti setezi noi obiective. Ai putea face asta in oricare alta luna, dar pe parcursul anului ne lasam purtati de val, avem alte probleme si lasam deoparte lucrurile care vrem sa le facem pentru noi. In oricare dimineata te poti trezi si sa spui, de exemplu: „de astazi vreau sa fac mai mult sport”. Trezeste-te cu energie si speranta. Fii recunoscator pentru ce ai primit pana acum, bune sau rele.

Analizeaza putin cum a fost anul 2015? Ce victorii ai avut? Sarbatoreste pentru ele. Dar pierderi? Ce ai invatat din ele? Ce descoperiri ai facut? Daca voiai sa faci mai multe, nu-i nimic. Ai ocazia sa le faci in 2016. Noteaza pe o foaie aceste obiective si lucreaza la ele. Timpul zboara si in decembrie 2016 te vei gandi: „ce am facut anul asta?” Gandeste-te cat de bine te vei simti cand te vei gandi la toate realizarile din 2016.

„Niciodată nu este prea târziu să fii ceea ce ai fi putut deveni.” George Eliot


Nu lasa viata sa treaca pe langa tine. Invata din trecut, dar traieste in prezent. Acorda-ti timp sa stai de vorba cu tine. Fa lucrurile pe care le faci pentru tine, nu pentru ceilalti. E viata ta, nu-i lasa pe ei sa o conduca! 
limite, impuse, societate, dezvoltare, Les Brown, citat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu