vineri, 7 februarie 2014

Daca ai avea toti banii pe care ti-i doresti...?



Motto-ul lui Bob Reina este :  
“aduti visele, si noi te ocupam cu restul”. 
De ce este atat de important sa avem vise si sa vorbim cu altii despre visele noastre? 
Bob Reina: "Eu consider ca orice lucru maret  care s-a realizat in viata asta, in acest domeniu sau in afara, s-a putut realiza doar cu ajutorul unui vis. Consider ca oamenii, cand avanseaza in viata, nu mai viseaza. Ce facem noi aici la Talk Fusion si spre ce incurajez eu oamenii de aici, este sa ii invitam sa viseze din nou. De asta le adresam “intrebarea de vis”:
 daca ai avea toti banii pe care i-ai dorit vreodata si tot timpul din lume sa te bucuri de ei, cum s-ar schimba viata ta?
 Si aici omenii se blocheaza, iar atunci ii intreb:
Ai locui in aceeasi casa?       Cei mai multi raspund:   Nu.
Ai conduce aceeasi masina? Cei mai multi raspund:   Nu.
Ai pleca in mai multe concedii? Da
Ai dona bani? Da. 
Apoi le adresez o intrebare simpla: Poti atinge aceste scopuri cu ceea ce faci acum? Si atunci ei raspund: Nu. Asa ca eu vin cu Solutia pentru a implini acele vise pe care le ai. Daca nu esti in vehicolul potrivit, care te ajuta sa iti indeplinesti visele, atunci cred ca ar trebui sa arunci o privire la vehicolul de care ne ocupam noi.

In general, in viata, eu cred ca visele ne duc inainte. Vorbim mai pe larg despre asta in ghidul “Diamond Rush” la paginile 8-9, carte pe care o puteti citi. De asta consider ca visele sunt atat de importante."

vise, Walt DisneyDaca esti curios cum poti avea toti banii care ti i-ai dorit vreodata, lasa-mi un comentariu mai jos si te voi contacta. :) 

"Daca vrei sa faci ceva intr-adevar extraordinar in viata, incepe cu un vis. Apoi, trezeste-te si urmeaza-ti visul pana la capat"  (Walt Disney)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu