miercuri, 23 septembrie 2015

Drumul spre maretie

Daca viata ta e plictisitoare, nu e viata pe care ar trebui s-o traiesti.

Pentru asta traim: maretie, bunastare, dezvoltare. Gandul ca azi vom fi mai mult, putin mai buni decat ieri ne face sa mergem mai departe.

E necesar sa avem dimineata momentul pentru dezvoltare personala, cand iti stabilesti niste lucruri, gandurile si mentalitatea pentru o noua zi. Nu iesi din casa, nu raspunde daca suna la usa, nu raspunde la telefon pana nu ti-ai setat intentia pentru ziua de azi, pana nu esti constient.
Asftel primul lucru pe care il faci in acea zi e sa iti hranesti corpul, mintea si sufletul cu lucruri pozitive. Iti setezi scopul de a avea o zi grozava.

 Al doilea lucru - oamenii cu care te asociezi. Acestia ar trebui sa fie oameni pozitivi si sa fie si ei la randul lor in drumul spre maretie. Sa ai in grupul tau cel putin 1-2 persoane care sa te provoace mereu, care te iubesc indeajuns incat sa-ti spuna adevarul si sa te provoace sa devii grozav. 

Al treilea lucru - trebuie sa fii atent la programare, pentru ca fara sa vrem suntem programati 24/7. Dar noi suntem regizorii vietii noastre.
 este sadita in constiinta noastra, creand credinte fundamentale. Daca vrei sa fii in drumul spre maretie trebuie sa fii atent la programare: cartile, blogurile pe care le citesti, emisiunile care le urmaresti, ce asculti... iti oferi o programare pozitiva care sa te inspire? 

Iar ultimul lucru e - gaseste ceva de care esti cu adevarat pasionat, care sa te faca sa iubesti lunea. Duminica sa fie ziua ta libera, iar lunea sa incepi in forta! 
Unii o sa spuna: "nu stiu care e pasiunea mea! care e viziunea, scopul meu in viata... "
Randy Gage spune ca: misiunea te gaseste pe tine, nu  tu gasesti misiunea. E un proces acesta, care se intampla in timp ce te maturizezi si te dezvolti. 
Chiar daca nu iti place munca ta, incearca sa fii cel mai bun angajat. Aceasta e o mentalitate a oamenilor prosperi - oferi valoare si vei primi inapoi valoare. Asa ca fii cel mai bun in ceea ce faci, da de 10 ori mai mult si astfel vei avansa, vei fi promovat. In cele din urma iti vei gasi pasiunea care te va duce spre maretie. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu