duminică, 10 februarie 2019

Cum sa descoperi si incurajezi Lideri noi, ascunsi in Network Marketing



De ce si cum isi construiesc oamenii echipe care cresc organic in timp, fata de altii care muncesc in continuu, dar nu ajung la succes?
Stii deja ca a sponsoriza asociati personali nu e doar ceva ce faci o singura data, totul incepe de abia atunci cand intra in echipa. Un aspect vital al succesului unei echipe sunt beneficiile nenumarate si pontentialul de crestere asociat cu instruirea adecvata si dezvoltarea in adancime.
  

Asociatii care sunt preocupati doar de numere, se concentreaza pe ce nu trebuie. 
Aceasta industrie se bazeaza pe relatii cu oamenii, munca de echipa si dezvoltare. 
De prea multe ori, oamenii incep sa construiasca si apoi se multumesc cu un anumit nivel la care ajung, devin lenesi si confortabili. Daca doar stai si iti iei venitul rezidual, fara sa raspunzi la telefoane sau sa mergi la evenimente, corabia ta se indreapta spre o furtuna si un dezastru inevitabil.
Pe scurt, afacerea esueaza cand liderii esueaza la una dintre calitatile importante – gasirea liderilor ascunsi.



Cultivarea noilor lideri
Cum faci asta? Prin a lucra cu persoanele inscrise de asociatii personali, ceea ce inseamna a “construi in adancime”. Incepe prin a-ti cunoastea toti potentialii lideri din echipa: antreprenori motivati, ambitiosi, dispusi sa invete. Interactioneaza inafara zonei tale de confort, nu doar cu persoanele pe care le cunosti, indiferent pe ce picior sunt sau pe ce nivel. Asta e singura metoda de a-ti creste o echipa puternica care sa iti aduca un venit pe termin lung la care multi oameni viseza.

Mai presus de toate, ar trebui sa iti asumi rolul de a-i ajuta pe inscrisi sa aiba un “Start Rapid”. Scopul tau e sa ii asisti pe toti asociatii – atat cei personali, cat si cei din adancime, sa urmeze regula 2 in 72.
Condu prin exemplu!


Asigura-te ca echipa ta urmeaza si da mai departe regulile din Diamond Rush. Astfel, vei vedea cine sunt cei care vad afacerea ca pe o afacere adevarata... sau doar un hobby. Asta include urmatoarele, dar nu se limiteaza la:
·         A asista noii membri la crearea Listei de 25 de prospecti;
·         A-i invata cei 4 Pasi spre Succes;
·         A verifica membrii echipei daca aduc noi prospecti la prezentarile online sau sa vada oportunitatea;
·         A te asigura ca lista lor de prospecti nu se opreste din a creste...

De la a exersa cu ei invitatia pana la a oferi feedback dupa un apel in 3, a lucra indeaproape cu echpa iti va permite sa formezi o fundatie solida pentru afacerea ta. Castig – castig pentru toata lumea!



Pavarea cararii pentru liderii de maine
Directioneaza-ti atentia spre “liderii de maine” care vor sa se angajeze in afacere. In acest proces, ar trebui sa sapi adanc in echipa ta, pe fiecare picior pana ajungi la nivelul 15 - 20 adancime membrii activi. Esti responsabil sa ii asisti pe noii asociati sa inceapa cum trebuie. Daca cineve nu e interesat sa se miste intr-un ritm alert, ai rabdare cu ei si ajuta-i sa isi stabileasca scopurile. Ai grija sa acorzi atentie si timp celor care sunt mai seriosi si hotarati.

Nu poti presupune ca orice antreprenor stie ce sa faca, cand sa faca sau cum, oricata experienta ar avea. De aceea, faptul ca vei lucra in adancime si vei fi implicat, va genera entuziasm si momentum pentru toti si astfel iti multiplici eforturile. Cauta sa lucrezi cu 3 – 5 membri stabili pe fiecare picior.
Un lider, care are un alt lider in spate, care are altul in spate intareste activitatea si promoveaza cresterea!


Cum sa identifici un lider
Liderii ii identifici dupa actiunile lor. Urmeaza cei 4 pasi spre Succes si ii predau mai departe in mod constant. Pe parcurs, vei putea sa identifici tot mai bine liderii de azi si cei care au potential de lideri fiindca au un set de caracteristici evident:


Au un vis si isi cunosc motivatia
·         Isi mentin mereu o atitudine puternica
·         Stiu sa asculte
·         Postura si pozitivitate
·         Ambitiosi sa isi construiasca o echipa puternica
·         Poti sa te bazezi pe ei
·         Standarde morale inalte
·         Punctuali si stiu sa isi organizeze timpul
·         Urmeaza cei 4 pasi
·         Sunt mereu dispusi sa te ajute sa iti urmezi si sa iti atingi scopurile
·         Participa la training-urile Diamond Rush si la conferinte
·         Stiu cand si cum sa isi motiveze echipa
·         Conduc prin propriul exemplu
·         Sunt calmi in situatiile stresante
·         Buni promotori
·         Isi edifica sponsorii, compania si ceilalti parteneri de afacere
·         Sunt cei mai buni clienti, folosesc mereu produsele intr-un mod creativ
·         Gasesc solutii la probleme
·         Sunt mereu dispusi sa ajute si sa dea comunitatii

Odata ce iti identifici liderii cheie, dedica-ti timpul sa lucrezi la dezvoltarea lor si sa incepeti sa constuiti pentru viitorul lor. Invata-i sa fie mai buni, mai puternici, mai eficienti, in timp ce impartasesc mereu Talk Fusion cu si mai multi oameni din jurul lumii.
Tine minte sa dai mai departe acest concept tuturor din echipa ta. Foloseste-te de parghie ca sa iti poti creste echipa si sa muncesti cu mai multi lideri simultan, ajungand la cele mai inalte nivele de succes!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu