sâmbătă, 2 martie 2019

Interviu cu Bob Reina



Bob Reina a fost politist mai bine de 10 ani, dar a simtit de multe ori ca e limitat de timp si de salariul sau. Stia ca exista o modalitate mai buna de a-si controla viata si de a-i ajuta pe altii si era determinat sa afle care e acea cale. Asa a aflat de industria vanzarilor directe si in 2004 a vazut o nevoie si un trend in video, asa ca a creat Talk Fusion, cu primul produs – video emailul.


Unul dintre lucrurile pe care le iubesc la Talk Fusion si la industria vanzarilor directe e ca toata lumea beneficiaza de pe urma realizarilor unei persoane. Succesul tau depinde de succesul altora. Vei fi platit cand visurile altora devin realitate. Un aspect important e – urmeaza sistemul si nu renunta.
Alege sa promovezi un produs si o oportunitate in care crezi, care sa te entuziasmeze si sa nu renunti orice ar fi. Fiindca vei fi refuzat, dar nu trebuie sa internalizezi respingera, ci sa mergi mai departe.

“Am dezvoltat un produs care schimba jocul, asa ca entuziasmul nostru a inceput sa faca valuri.  Am vorbit despre afacere cu toata lumea pe care o stiam, si cand am lansat afacerea am atras repede clienti si asociati. In network marketing e important sa abordezi oamenii pe care ii cunosti si cu care ai o relatie (piata calda) si sa le vorbesti de beneficii.”, spune Bob Reina. Produsele de video marketing de la Talk Fusion te pot ajuta sa iti constuiesti si mentii relatiile fie cu clientii, partenerii de afaceri sau prietenii.


Bob crede ca ceea ce te face de succes e puterea unui vis, fiindca daca vrei ceve foarte mult atunci vei fi dispus sa depui munca necesare indeplinirii visului. Cea mai mare bucurie pentru el e atunci cand ii ajuta pe altii sa isi atinga obiectivele. Unul dintre cele mai satisfacatoare lucruri e sa auda asociatii Talk Fusion vorbind despre afacere si cum aceasta le-a schimbat viata. 




Lumea se schimba mereu si Talk Fusion a fost mereu in pas cu aceste schimbari. “Ne mandrim ca suntem cei care stabilim trenduri in industrie si dezvoltam produse revolutionare.” 

Interviul in limba engleza il gasiti aici:
http://inspirery.com/bob-reina/?fbclid=IwAR3tI7N8M5M3guZ5MZ8QjTS3MRFvqF25-uLEmbEHqeIssC8v4uLaetZKUzo 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu