joi, 7 noiembrie 2013

Ai putea fi chiar tu!



In fiecare zi, pe intreg globul exista persoane care isi traiesc visurile. Milionari apar in fiecare zi. Familii care au relatii extraordinare. Oamenii sunt mai sanatosi. Oameni care invata, cresc din punct de vedre intelectual si au mai multe sanse la succes.
De fapt, e posibil sa-ti traiesti viata pe ca ti-o doresti. Exista oameni care s-o dovedeasca. Cineva, undeva se va imbogati, insanatosi si isi va imbunatati stilul de viata.
Recomandarea mea: da-ti voie sa fii tu acela/aceea!
Ai vrut vreodata sa faci mai multi bani? Te-ai uitat vreodata la cineva bogat si ai vrut sa fii tu acela? Oamenii viseaza sa fie bogati tot timpul, dar foarte putini chiar ajung sa fie. De fapt, oricine ar putea.

Cineva va incepe o afacere. Cineva va face o mare investitie. Cineva va incepe o calatorie spre bunastare. De ce sa nu fii chiar tu?
Cineva va decide sa-si imbunatateasca relatiile, cineva se va bucura de dragostea familiei sale, cineva va petrece timp de calitate cu prietenii sai. Altcineva va invata ca sa-ti imbunatateasca viata, isi va fixa un ideal sa invete mereu, in fiecare zi.  
Handicapped Runner, LA MarathonDe ce sa nu fii tu?

Cineva se va decide sa faca sport pentru a se mentine sanatos, cineva va fugi primul  la maraton, cineva va face aerobic si isi va imbunatati starea de sanatate. Poti fi tu acela?
Poti sa faci orice iti doresti!
In fiecare zi oamenii isi schimba viata in mai bine, fie ca tu vei schimba ceva, sau nu.  
Altii vor actiona, tu ce vei alege?




Primul si cel mai important pas este sa-ti iei un angajament ca vei lucra pentru tine, ca sa te schimbi tu. Nu conteaza ce ai decis in trecut, ce ai facut pana acum, conteaza ce vei face pentru un viitor mai bun, iar astfel de decizii luam in fiecare zi. In fiecare zi cineva decide sa devina mai bun.


Al doilea pas este sa ai un plan. O data ce ai decis sa te schimbi o sa ai nevoie de un plan. Nu trebuie sa fie lung, poate sa fie foarte simplu: sa citesti un articol pe zi, sa economisesti un dolar pe zi, sa fugi cate 1 km. Sunt planuri simple cu teluri pe care le poti atinge.





Al treilea pas este actiunea. Toate ideile marete, daca nu sunt urmate de actiune sunt nefolositoare. Este cheia pentru a-ti transforma visurile in realitate. Exista o multime de oameni care au idei stralucite, dar cei care si actioneaza sunt foarte putini. Acestia din urma sunt cei care vor avea bunastare, sanatate si cunostiinte. 

Cineva va actiona azi. Vei fi tu acela?  
Nu te mai uita la ce au ceilalti, visand sa ai si tu o viata ca a lor. Incepe sa-ti iei un angajament fata de tine insuti, fa-ti un plan si actioneaza acum . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu